Dobrodošli!
Eto Design

O etu

Jadranka Sovicek Krpan

Jadranka Soviček Krpan

magistrirala na AF Studij dizajna, smjer produkt dizajn, 1995. od kada je i član HDD-a, a u periodu od 1996-1998. i član upravnog odbora. Stekla status samostalnog umjetnika (1997.) i članstvo u HZSU. Suosnivač jednog od prvih dizajn studija u hrvatskoj DIEDRA, koji radi na području produkt dizajna, interijera, kompjuterskih animacija i produkcije.
Unutar Diedre radi kao dizajner i koordinator produkcija, a kao vanjski suradnik surađuje sa više domaćih i stranih firmi na razvoju proizvoda koji su osvajali nacionalne i internacionalne nagrade za dizajn.
2017. godine pokrenula vlastiti brand design . . . Designdotdotdot je brend kućnih upotrebnih predmeta dizajniranih i proizvedenih u Hrvatskoj. Polazeći od problema koji rješava, kroz svoju multifunkcionalnost, asocijativnost i taktilnost prenosi ideje i priča priče kojima kroz upotrebu i vi pridonosite.

Ana Armano Linta

Ana Armano Linta

Ana Armano Linta je dizajnerica i edukatorica. Diplomirala je na Studiju dizajna u Zagrebu, osnovala Studio Armano Linta za arhitekturu i dizajn (www.armanolinta.hr) te Satelit edukacije za održivost i regenerativnost (www.satelit-edukacije.eu). Redovito izlaže na domaćim i stranim izložbama gdje osvaja brojne nagrade: multisenzoričke igre Opip&Shum - prva nagrada za etički dizajn (Zagreb Design Week 2018.) te BigSEE nagrade u kategoriji malog produkt dizajna i malog drvenog proizvoda (2019.); interaktivni stolić Tilty - Co-Create pobjednički proizvod (Milano Design Week 2018.); ambijentalni stolić AbOvo - novinarska nagrada (Ambienta 2017.). Ana u svojem radu nastoji ostvariti interakciju čovjeka i predmeta, dovesti u pitanje načine na koji percipiramo svoju okolinu i načine interakcije čovjeka i prirode te potaknuti na njihovu redefiniciju. U slobodno vrijeme uživa u planinskim divljinama.

Zrinka Nedeljkovic

Zrinka Nedeljković

Po završetku Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn 1995., studira modni dizajn na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu gdje diplomira 2002. i stječe zvanje viši modni dizajner, te produkt dizajn na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu gdje diplomira 2004. i stječe zvanje magistra dizajna. Još tijekom studija surađuje s mnogim institucionalnim i neovisnim kazalištima kao freelance kostimograf i scenograf, te je sudjelovala na vizualnom oblikovanju niza predstava i do danas oblikovala kostimografiju za 14, a scenografiju za 8 kazališnih predstava. Po završetku studija zapošljava se u drvnoj industriji kao dizajner gdje radi dugi niz godina na razvoju i dizajnu namještaja, te projektira veći broj poslovnih, rezidencijalnih i ugostiteljskih interijera bilo samostalno ili kao dio tima. Radi i za privatne investitore, razvija samoinicirane projekte i surađuje s malim poduzetnicima i obrtnicima. Izlaže na brojnim izložbama i međunarodnim sajmovima u zemlji i inozemstvu. Članica je HDD-a (Hrvatskog dizajnerskog društva) i ZzID-a (Zajednica za industrijski dizajn pri HGK).

Ada Kezić

Ada Kezić

. 1996. magistrirala na Studiju dizajna, AF, Zagreb. Nakon što je radila jedanaest godina kao „inhouse“ dizajner za nekoliko hrvatskih tvrtki proizvođača i nekoliko godina samostalnog djelovanja, 2013. godine je odlučila pokrenuti vlastiti studio za produkt dizajn, dizajn interijera i grafički dizajn A1 FORMAT. Danas studio u suradnji s dizajnerima, arhitekatima, inženjerima i proizvođačima nudi multidisciplinarni pristup projektima, odnosno sveobuhvatne koncepte koji razrađuju ideje i realiziraju u izvanredne proizvode ili projekte kroz kreativnu sinergiju ovisno o njihovoj raznolikosti.
Njezino područje djelovanja je raznoliko i obuhvaća: Industrijski/produkt dizajn od ideje/koncepta do izvedbenog projekta, expo dizajn, dizajn eksterijera- dizajn urbane opreme, namještaja i signalizacije, grafički dizajn, ekološki i održivi dizajn, kao i organiziranje radionica, prezentacija, predavanja i druge aktivnosti.
Član je HZSU-a HDD-a, ULUPUH-a i ZzID-a pri HGK. Izlagala je na međunarodnim sajmovima i izložbama u Zagrebu, Splitu, Beogradu, Ljubljani, Kölnu, Stockholmu, Milanu. Glavni joj je moto: “Jednostavnost”. A1 FORMAT
www.a1-format.hr / www.adakezic.com