Dobrodošli!

ETO

Oakie

OAKIE – mala i velika daska za rezanje

Dragi Etoljupci!

Daske za rezanje jedan su od neophodnih i izuzetno važnih kuhinjskih dodataka na kojima pripremate vaša raznovrsna i ukusna jela i na njima režete, sjeckate, lupkate razne namirnice.

Predstavljamo vam malu i veliku dasku za rezanje ETO kolekcije Oakie koja je izrađena od certificiranog slavonskog hrasta najviše kvalitete. Svako drvo ima neku poruku i ono u sebi krije vječnu toplinu dok njegovi godovi u sebi kriju stotine neispričanih priča i tajnih recepata…

Hrast s obzirom na svoju tvrdoću i određena antibakterijska svojstva je u usporedbi s plastikom, čelikom ili drugim vrstama drveta, pogodniji za korištenje za proizvode koji su u dodiru s hranom. Drvene daske iz kolekcije Oakie zbog svog lijepog izgleda možete koristiti i za posluživanje hrane.

Oakie Small – dim. 248 x 175 x 20 mm. Link na proizvod u webshop-u.

Oakie Large – dim. 355 x 175 x 20 mm. Link na proizvod u webshop-u.

Nekoliko malih savjeta kako oprati svoju drvenu dasku za rezanje

Sve ostatke hrane odstranite papirnatom salvetom.

Nakon toga dobro operite vodom i deterdžentom za posuđe.

Za uklanjanje najvećeg broja bakterija sa površine potrebno ju je isprati pod jakim mlazom vode.

Savjet plus – Ukoliko Vam je daska za rezanje od upotrebe oštećena možete je obnoviti tako da uzmete brusni papir za drvo i lagano pobrusite obje strane daske i rubove. Površinu zatim očistite i nauljite lanenim uljem i ostavite dva sata da se ulje upije. Nakon toga prebrišite višak ulja.

Napomena: Daske za rezanje nemojte dugotrajno namakati u vodi niti prati u perilici posuđa.

Olakšajte si kuhanje i uljepšajte svoju kuhinju daskama za rezanje ETO kolekcije Oakie koje su izdržljive i pogodne za rezanje raznih namirnica.