Dobrodošli!
  /  Blog   /  Priče   /  3D daska
Eto 3d daska

3D daska

Dragi Etoljupci, predstavljamo Vam 3D dasku za rezanje, serviranje i pohranjivanje kruha.

Kruh je važan prehrambeni proizvod bez kojeg već tisućama godina ljudi ne mogu zamisliti život. Kruh je poseban, nasušna je potreba čovjeka i ljudske zajednice, tekovina i dostignuće civilizacije i zato zahtijeva odgovarajuće poštovanje i stoga je važno pravilno ga pohraniti.
Neka istraživanja i procjene iznose podatke kako skoro 30 posto hrane koja se kupi propadne ili se baci, a gotovo najčešće se baca upravo kruh. Mnogi ljudi, ne mogu bez njega pa se često kupi više nego što je potrebno i ako ga uz to i ne čuvate pravilno, vrlo brzo će vam postati pretvrd i nejestiv. Materijal od kojeg se proizvodi kruh, uvelike utječe na kvalitetu skladištenja pekarskih proizvoda, osobito kruha. Sušenje kruha ne možete spriječiti, ali ga možete malo odgoditi.
Ako ste ikad poželjeli narezati kruh, servirati i pohraniti ga u istom objektu, te mu zadržati svježinu i okus na način kako su to radile naše bake i ako ste ljubitelj prirodnih materijala onda je 3D daska za rezanje, serviranje i pohranjivanje kruha pravi izbor za vas.

Dimenzije: 26 x 26 x 3 cm, materijal: masivno drvo, pamučno platno
Daska 3D izrađena je iz drva bukve koje donosi izdržljivost, zdravlje i želju za ispunjenjem najdražih snova u vašem životu a premazana je mješavinom prirodnih ulja bez hlapivih organskih spojeva čime se jamči dugotrajnost i sigurnost korištenja u doticaju s kruhom i pekarskim proizvodima. Domaće platno od lana čuva vaš kruh na prirodan i ekološki način bez nastanka gljivica i plijesni. Upravo ova kombinacija tradicionalnog i modernog dizajna uljepšat će svaki stol ili kuhinju.

Design by Jadranka Soviček Krpan.

Link na proizvod u web shopu.